El servei de Joventut de l’Ajuntament de Lliçà de Vall organitza, el proper 28 de maig, una jornada sobre educació en medi obert amb adolescents i joves. Amb el subtítol “Acompanyament extensiu i impacte comunitari”, la jornada vol reflexionar sobre la comunitat com eix vertebrador que afecta en la realitat dels i les joves i adolescents amb els quals acompanyem.
Els organitzadors pretenen crear un espai d’intercanvi i reflexió respecte a la pràctica diària dels i les educadores de medi obert en relació amb altres agents i a la comunitat, i volen visibilitzar com, a través de l’empoderament, els i les joves poden canviar la realitat i generar processos de canvis on la comunitat és el centre.

La jornada inclou una prometedora conversa entre Elena Aycart i Asun Llena, un debat entre professionals i una taula d’experiències. Consulteu el programa.

Aquesta acció forma part del projecte “People, Places, Partnerships: from youth initiatives to Community Hubs” (“PPP”), finançat per l’Erasmus +.